The Blog is Hot

Linuxparty 2007

Posted in linuxparty by mschlander on 19/09/2007

Så nærmer Linuxparty 2007 sig med hastige skridt. Mange af aktiviteterne i FOSS-communitiet handler om at hjælpe nybegyndere eller at sælge GNU/Linux til brugere af MS Windows, hvilket er vigtigt, men kan blive lidt kedsommeligt i længden. Linuxparty er en af undtagelserne – her handler det om at “rigtige” Linux-brugere kan hygge sig sammen, arbejde på deres projekter, gå til foredrag og workshops, spise masser af pizza og møde nogle af de mennesker man ellers kun kender fra nettet.

I år er der et meget spændende program. Blandt andet kommer Amarok-udvikleren Nikolaj Hald Nielsen og fortæller om Amarok, Magnatune.com og KDE4. Tidligere Gentoo-udvikler og nuværende Freenode-staffer Bryan “Kloeri” Østergaard holder to foredrag, et om Freenode og et om bugreports. Mikkel Mondrup Kristensen fortæller om hvordan internettet fungerer set indefra NOC’en hos COMX. Flere andre spændende foredrag er allerede programsat og endnu flere spændende foredrag og workshops er stadig under planlægning.

For første gang koster deltagelse i Linuxparty penge – den nette sum af 100,-. Pengene går til udstyr, rengøring og så vidt muligt dækning af foredragsholdernes udgifter til transport o.l. Fremover vil Linuxparty-foreningen holde generalforsamling om fredagen med fremlæggelse af regnskabet, valg af bestyrelse osv. – men i år vil der af gode grunde endnu ikke være noget regnskab at fremlægge. Linuxparty-foreningen er naturligvis non-profit.

Tilmeldingsfristen er senest d. 1/10.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: